een sterke vrouw

  

Niet te geloven. Geen massale steun van de Amerikaanse vrouwen voor Hillary Clinton. Nu de kans voor het grijpen lag om voor het eerst in de geschiedenis een vrouwelijke president aan de macht te helpen ontbeerde zij de steun van haar zusters. Liever een seksist dan een elitevrouw.

Een sterke vrouw. Wie zal haar vinden. Hillary is eerder hard dan sterk, denk ik. Ik hou van sterke vrouwen. Al mijn vriendinnen zijn sterke vrouwen. Mijn moeder was een sterke vrouw, haar dochters zijn het, haar kleindochters, haar achterkleindochters. Sterk zijn ze, maar niet hard. 

Vorige week opende kleindochter van Clazina, Klaartje de Adrianahoeve. Een dagopvang voor ouderen met een zorgbehoefte. Haar moeder, mijn zus als eerste klant. Op de dag van de mantelzorg, in de week van Alzheimer, op de verjaardag van Adriana herself. Lef, moed onverstoorbaar achter je idealen aan. In het mooie Drentse land staat de zorgboerderij, prachtig verbouwd. Een lieve vrolijke single met dochter runt daar de tent. Een sterke vrouw. Meer waard dan edelstenen. Sterk en gevoelig, speels en serieus! Heel veel succes lieve Klaartje!!