Fietssnelweg

Markenrit_2012_fiestssnelweg_F35

“Fiets! Snel! Weg! Niet achteromkijken! Jelle weet ‘t. Hij heeft een gat. Het is nu een zaak van volhouden, doorzetten en alles geven in de eindsprint. En vooral niet achterom kijken. “

Het groen-witgekleurde rennersveld is samengesteld uit klasbakken, knechten, waterdragers, wieltjesplakkers en pannenkoeken, Binnenkort wordt duidelijk wie er mee gaan naar 19 maart 2014. Er hangen er al een paar aan het elastiek. Die gaan we niet terug zien. Onzichtbaar, niet goed meer, niet goed genoeg, te oud of… De slimsten houden zich rustig in de buik van het peloton en pedaleren mee met de rest, het oog gericht op de kopman.

Pas aan de meet worden de prijzen uitgedeeld. Wie pakt de felbegeerde leiderstrui, wie staan er op het podium? Spannende tijden voor raadsleden en aspirant raadsleden.

Wie komen terug op de lijst? Nog nieuwe gezichten? En wie wordt kopman?( Want een vrouw? Wie dan?) Wordt het toch Coes, geen mooie stijl, maar goede resultaten? Of blijft t de hoekige maar o zo slimme Jan Scholten? Of mag meesterknecht Jeroen Piksen een keer? Of misschien wel mooie Bertus? En, wie weet, komt daar van achter Piet Jansen met zijn teamspirit zomaar naar voren gesprongen. Niet eenvoudig de taak van de kiescommissie van het CDA. Ik houd ‘t op Jelle met zijn souplesse. Verdapperen nog even Jelle. “Fiets! Snel! Weg!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s