Handhaving Posterplakbeleid

203365

Moe nie gekker worden. Verkiezingsposterverordening vastgesteld na zorgvuldige voorbereiding door verantwoordelijk wethouder in goed overleg met betrokkenen. Klankbordgroep, inspraakavonden, in de commissie. Wijzigingsvoorstellen overgenomen: UNANIEM in de Raad aangenomen en wat gebeurt er? De eerste de beste poster, jaja die jonge jongens van GroenLinks natuurlijk, gelijk mis. En dan moeilijk doen als wij ons wel aan de regels houden. Tjongejonge hoe moeilijk kan het zijn..

Drie posters over elkaar: Thea Ten Have over Groen Links en het CDA.! De verkiezingsstrijd is losgebarsten in Hellendoorn dat kan niet missen. Maar is het niet een beetje flauw om over elkaars posters heen te plakken? Nee, dat is het niet! Regels zijn regels en daar houden we ons aan. Om te beginnen met de regels van het verkiezingsposterplakbeleid in de Gemeente Hellendoorn.

Dus als je posters gaat ophangen op de daarvoor bestemde verkiezingsborden: behalve de poster van jouw partij met daarop de gefotoshopte foto van jouw lijsttrekker, een emmer met lijm en kwast, een bezem en een trap niet vergeten een meet-lat of lint mee te nemen. De breedte van het bord meten. Delen door negen. Tellen op welke plaats jouw lijst staat dan weet je precies waar jouw poster moet komen te hangen: uiterst links de op dit moment grootste partij en vervolgens de andere partijen in volgorde van grootte erachter. Allez das toch niet zo moeilijk?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s